top of page

Praktisch

Wil je graag een begeleiding opstarten? Lees hier hoe dat in zijn werk gaat.

Hoe gaat een begeleiding van start:

1. Meld je aan

Wil je je aanmelden voor een begeleiding? Vul dan het aanmeldingsformulier in. Afhankelijk van de ruimte in mijn agenda, neem ik contact met je op om een eerste afspraak vast te leggen.

2. Opstarten dossier en intake

Ik maak een elektronisch patiëntendossier voor je aan waar je je gegevens en een intake-vragenlijst kunt invullen. Op basis hiervan plannen we een intake-gesprek.

3. Start traject

Op basis van de intake en je hulpvraag, starten we een bepaald traject op. We leggen ineens een aantal sessies vast, om een goede continuïteit te kunnen garanderen.

Tarieven & afspraken

Intake + opmaak dossier: 85€.

Consultatie (45 minuten): 80€.

EMDR (90 minuten)*: 130€.

Verslag (opgemaakt buiten de sessies): 30€.

Dit bedrag kan worden betaald op volgende manieren:

  • Cash voor of op het einde van de sessie

  • Via Payqoniq of de Bancontact app voor of op het einde van de sessie

  • Via overschrijving, vòòr de consultatie

 

*Voor EMDR werk ik grotendeels met langere sessies van 90 minuten.Langere sessies garanderen dat we echt iets gedaan krijgen in de sessie - niet enkel praten over wat je bezig houdt, maar er ook echt iets mee doen. Onderzoek wijst ook uit dat sessies van 90 minuten een onderscheidende factor zijn in het welslagen van EMDR-therapie voor angsten, depressies en posttraumatische stress-stoornis.

De sessies vinden om de 1 à 2 weken plaats. Zo is er een goede continuïteit om echt doelgericht aan je problemen te werken - en niet telkens gewoon weer wat brandjes te blussen.​​

Algemene voorwaarden: 

  • Betaling: De consultaties moeten op voorhand of op het einde van de sessie betaald worden. Volgende consultaties kunnen niet doorgaan, zolang de vorige niet is betaald.

  • Annulering: Consultaties kunnen ten laatste 48u op voorhand afgezegd of verplaatst worden via mail, telefoon of sms. Laattijdig afgezegde of verplaatste sessies zullen toch aangerekend worden.​

bottom of page